Buscador per paraules clau
21 gener 2020

El Vallès Occidental promociona un any més la seva oferta turística a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR)

El Vallès Occidental serà present un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), que tindrà lloc al recinte ferial IFEMA. Enguany, l’esdeveniment se celebrarà a partir d’aquest dimecres dia 22 de gener fins al diumenge dia 26.

Aquesta fira és considerada un referent en l’àmbit estatal com a trobada dels professionals del turisme i és un gran aparador de l’oferta turística. Segons FITUR, a més, és la fira líder pels mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. El Consell Comarcal del Vallès Occidental hi serà present amb la seva participació en la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona i a l’Agència Catalana de Turisme, ens de promoció turística de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera, la comarca es promocionarà novament mitjançant l’exhibició dels seus atractius turístics que conformen la rica oferta en oci, gastronomia, natura i cultura. Ho farà, a més, destacant la seva proximitat amb Barcelona, sota el lema “El Vallès, tanto y tan cerca de Barcelona”, títol d’una publicació també disponible en català i en anglès que el Consell Comarcal portarà en un stand a FITUR, i amb la qual l’entitat vol difondre els valors turístics de la comarca vallesana.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail