Buscador per paraules clau
20 gener 2020

S’avança la tornada dels alumnes del Centre de Formació i Treball Flor de Maig, ubicat a Collserola, per les fortes ràfegues de vent, a petició del centre educatiu

A la una del migdia ha començat la recollida de l’alumnat del Centre de Formació i Treball Flor de Maig ubicat a Collserola, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès amb el Servei de Transport Escolar del Consell Comarcal. Aquest servei s’està efectuant a petició de la direcció del centre per les fortes ràfegues de vent que hi ha a la zona. D’aquesta manera s’ha gestionat la recollida de l’alumnat una hora abans de l’habitual. La mesura afecta 44 alumnes d'ESO i 64 alumnes de PFI.

Des del centre educatiu s’ha avisat les famílies i s’ha reforçat la comunicació des del Consell Comarcal. En aquests moments es manté en ALERTA el Pla VENCAT a tota la comarca i des de l’ens supramunicipal s’està aplicant el Protocol del Transport Escolar per tal de fer el seguiment de l’evolució meteorològica a través del CECAT i dels mitjans de comunicació. Les comunicacions es realitzaran a través del web i les xarxes socials de l’organisme.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail