Buscador per paraules clau
13 desembre 2019

Els Vins del Vallès Occidental, presents a l’acte de cloenda del projecte “Els enoturistes curiosos”

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va ser present el dimarts 10 de desembre a la sessió de cloenda del projecte “Els enoturistes curiosos”, impulsat per la Diputació de Barcelona. Una iniciativa on es presenten les comarques barcelonines, els seus paisatges, museus i cellers a través del fil argumental de la cultura del vi; i té com a objectiu promocionar les comarques de Barcelona com un destí enoturístic.

En aquesta línia, els productes vallesans van ser presents a l’acte, on es van poder tastar vins de tres iniciatives que formen part del projecte Al Vallès, veremem! – Vins del Vallès Occidental: Celler de Can Morral del Molí, La Muntada i Parc Agrari de Sabadell – L’Olivera Cooperativa.

L’acte, celebrat al Vilab de Sant Cugat, va comptar amb la participació d’Eva Candela, consellera de serveis centrals del Consell Comarcal del Vallès Occidental. També van participar-hi el director general de Turisme de Catalunya, Octavi Bono, el diputat delegat de Turisme de la DIBA, Juan Luis Ruiz López, i el regidor de Seguretat, Benestar Animal i de Via Pública de l’Ajuntament de Sant Cugat, Francesc Carol.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail