Buscador per paraules clau
02 desembre 2019

Arrenca la promoció comercial de Nadal de Mercavallès

Des del dilluns 2 de desembre està en marxa la promoció comercial de Nadal de Mercavallès, que durarà fins al divendres 13. L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del mercat comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i Mercavallès, va dirigida a compradors i compradores del mercat comarcal. Per cada compra, els participants rebran una butlleta per participar a un sorteig de productes turístics i gastronòmics de la comarca.

En total s’atorgaran 5 guardons:

El 1r premi serà una Estada d’una nit a l’Hotel Rural La Frasera de Vacarisses amb esmorzar i sopar inclòs, per a dues persones. Inclou una nit a l’allotjament rural en règim de mitja pensió.

El 2n premi serà un àpat de degustació al Restaurant Cap i Cua de Cerdanyola del Vallès, amb maridatge de vins, per a dues persones. Restaurant membre del col·lectiu Slow Food.

El 3r, 4t i 5è premi serà un lot de vins del Vallès Occidental. El lot està compost per 3 ampolles de vins vallesans.

Trobareu més detalls al document adjunt amb les bases del concurs.

L’acció comercial se celebrarà entre els dies 2 i 13 de desembre (ambdós inclosos) fins a les 19 hores. Per participar-hi és imprescindible tenir el carnet de client de Mercavallès i adquirir un producte en alguna de les parades durant el període indicat anteriorment. Cada 10,00€ de compra donarà dret a participar en la promoció amb una butlleta.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail