Buscador per paraules clau
29 novembre 2019

El Vallès Occidental participarà activament en la Cimera Mundial del Clima presentant la iniciativa Vallès Circular

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental participaran a la Cimera Mundial del Clima (COP25) que se celebra a partir del proper dilluns i fins al dia 13 de desembre a Madrid. El dia 11 de desembre es presentarà públicament la iniciativa territorial Vallès Circular en el marc de la Cimera, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l’ocasió, com una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez ha assegurat que “ aquesta és una gran oportunitat per la comarca que farà possible donar a conèixer al món un projecte emblemàtic i pioner en economia circular, construït i participat des dels pobles i ciutats del Vallès Occidental. També és una gran oportunitat per establir contactes i crear sinèrgies entre diferents territoris que seran presents a la Cimera i poder avançar en el desenvolupament de projectes envers la protecció del medi ambient i la transició ecològica en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Per la seva banda, el president del Consorci per a la Gestió de Residus, Nil López, ha afirmat que “poder ser a la Cimera Mundial del Clima ens situa en un gran espai de coneixement i diàleg envers la lluita contra el canvi climàtic. És una gran ocasió per poder intercanviar sinèrgies amb altres territoris i establir estratègies futures en relació a la gestió de residus, la transició energètica i la gestió sostenible dels recursos”.

La presentació “Vallés Circular: innovación para la sostenibilidad territorial” tindrà lloc el dia 11 de desembre a les 16 hores al pavelló de la Zona Verda de la Cimera Mundial del Clima a Madrid.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail