Portada > Actualitat > Notícies > 466 persones en recerca de feina i 43 empreses participaran dijous a la jornada “Converses del Mercat de Treball”, la xifra més alta des que se celebra aquesta trobada

466 persones en recerca de feina i 43 empreses participaran dijous a la jornada “Converses del Mercat de Treball”, la xifra més alta des que se celebra aquesta trobada

26/11/2019

Ja són 466 persones i 43 empreses les que s’han inscrit al programa “Converses del Mercat de Treball”, en aquesta setena edició del projecte promogut pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta és la xifra més exitosa des de que se celebra aquesta jornada, un nombre d’inscripcions que ha superat totes les expectatives. Des de l’organització s’ha necessitat tancar les inscripcions per poder garantir l’aforament i el bon desenvolupament de les activitats.

“Converses del Mercat de Treball” és una jornada de reflexió i debat sobre la situació actual del mercat de treball, on es permetrà posar en contacte a persones en recerca de feina del Vallès Occidental, en situació d’atur o subocupades, i empreses de tot tipus. També està dirigida a professionals de l’orientació i la inserció laboral i a empreses. Podeu consultar el document adjunt el llistat d’empreses participants.

Aquesta jornada, que tindrà lloc aquest dijous 28 de novembre a la Fira Sabadell durant tot el dia està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental en col·laboració amb els Serveis d’Ocupació dels ajuntaments de la comarca en el marc d’un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquesta ocasió també es compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i de Fira Sabadell.

A les 10:15 hores es farà a la benvinguda institucional de la sessió a càrrec del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez; el vicepresident 1r del Consell i Conseller de Desenvolupament econòmic, industiral i treball, Xavier Garcés i el regidor d’Acció Social i Habitatge de l’Ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés.

Treball de competències i contacte directe amb empreses

Una de les novetats de la jornada és que durant tot el dia, les persones assistents podran participar a un escape room situat a l’interior d’una caravana, l’Escape Truck Vallès Occidental “Wanted”. Aquesta activitat –ideada per un grup de treballadores del Consell Comarcal en el marc dels pressupostos participatius- permet a les persones participants treballar les seves competències i habilitats personals i socials. Es treballen qüestions com la presa de consciència, la cohesió grupal, el treball en equip, la comunicació interpersonal, la perseverança, la curiositat, la motivació per resoldre, la millora de relacions familiars o l’apoderament social.

En aquesta edició, les empreses podran participar, així mateix, en un Taller de “Lideratge conscient” impartit per Ana Benedito Pons, coach professional i fundadora de B&L Training people i Sandra Lafarga Lebey, psicòloga, coach organitzacional i fundadora de  B&L Training people. La conferència inaugural “El mètode camaleó”, anirà a càrrec de Naiara Pereira, coach empresarial.

Des de les 11:30 fins les 14:00 hores, es realitzarà el Networking relacional. És en aquest moment quan persones en recerca de feina i empreses poden establir contacte i trobar-se en l’espai de carpes que s’habilitarà a la nau central de la Fira. Aquest moment és clau per tal que les persones puguin conèixer les demandes de les empreses i puguin detectar aquells llocs de treball amb possible projecció.

Enguany, en el marc del Converses del mercat de treball es farà la primera Trobada d’empreses del Vallès Occidental implicades en programes i accions d’ocupació. Es tracta d’una seixantena d’empreses que habitualment treballen de la mà del Consell Comarcal oferint suport en formació, programes d’ocupació, inserció laboral i d’altres.

El Cicle “Converses del Mercat de treball” es va iniciar l’any 2013 amb una jornada a Badia del Vallès i  va continuar en els municipis de Sant Cugat del Vallès (2014), Rubí (2015), Barberà del Vallès (2016), Terrassa (2017) i Viladecavalls (2018).

Arxivat a: General
Converses del mercat de treball

Arxius adjunts