Buscador per paraules clau
18 novembre 2019

El Vallès Occidental mostra les seves propostes de cuina de tardor al Fòrum Gastronòmic a Fira Barcelona

L’oferta gastronòmica de tardor del Vallès Occidental ha estat present aquest matí a la fira del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que se celebra entre avui dilluns 18 de novembre fins al dimecres dia 20. Productors i restauradors han presentat les seves propostes amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

D’una banda, dues empreses del sector de la comarca que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra, Casa Gispert i (fruits secs) i Casanovas Selecció (cansaladeria), han fet la seva mostra gastronòmica al matí.

D’altra banda, el col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, que aplega alguns restaurants de la comarca que aposten pels productes locals, ha fet una demostració a les 14 hores a l’estand “Espai Catalunya”. Sota el títol “La tardor al Vallès”, l’entitat del Vallès Occidental, ha fet una proposta que ha inclòs un preparat d’herbes de sota bosc infusionades amb un brou i bolets variats de Catalunya. Amb aquest plat, l’associació vol promoure els productes de tardor de la comarca.

La diputada de desenvolupament econòmic, turisme i comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, ha visitat els expositors vallesans per a conèixer els productes del Vallès Occidental.

La demostració ha estat encapçalada per Joan Sala, cuiner i xef dels restaurants Niu del Mussol i Lossum, de Sant Quirze del Vallès. També ha participat el cuiner Èdgar González, de Can Vinyers (Matadepera).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail