Buscador per paraules clau
18 novembre 2019

El Consell Comarcal presenta l’estratègia Vallès Circular a l’Smart City Expo World Congress

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, presentarà demà el projecte Vallès Circular en l’Smart City Expo World Congress, que se celebra a la Fira de Barcelona, en el recinte de la Gran Via, entre els dies 19, 20 i 21 de novembre. Ho farà entre les 15 hores i les 15.45, en el marc de la sessió “Circular Economy&Innovation in Waste Management”.

La iniciativa Vallès Circular, una iniciativa territorial innovadora per avançar cap a l’economia circular, va ser seleccionada entre més de 500 propostes que va rebre l’organització del Congrés per presentar experiències relacionades amb els principals reptes amb què es troben les ciutats.

L’Smart City Expo World Congress és el principal esdeveniment internacional sobre ciutats intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, que celebra aquest any la novena edició sota el lema Cities made of dreams. Es tracta d’un referent a nivell mundial en l’àmbit de les ciutats intel·ligents, acollint la participació de representants municipals, institucions, líders acadèmics i de pensament, centres d’investigació, empreses i emprenedors amb important poder d’acció i decisió.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail