Portada > Actualitat > Notícies > L’Arxiu Comarcal acull una exposició sobre l’evolució del cooperativisme a Catalunya

L’Arxiu Comarcal acull una exposició sobre l’evolució del cooperativisme a Catalunya

08/11/2019

Des del 5 de novembre i fins al dia 28, l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental acull l’exposició “Catalunya, terra cooperativa!”, una mostra sobre l’Economia Social i Solidària (ESS), que té les seves arrels en les cooperatives, sorgides a mitjans del segle XIX com un instrument per millorar les condicions d’existència mitjançant la creació d’associacions per treballar, comprar o vendre en comú.

El cooperativisme suposa una fórmula vàlida d’organització de la vida i de l’economia en diferents moments històrics a Catalunya.

A l’exposició es pot descobrir la història i l’evolució de l’Economia Social i Solidària. L’entrada és gratuïta i l’horari de visites és: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dimarts a dijous de 15:30 a 19 hores.

L’exposició està organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i l’Arxiu Històric de Terrassa.

Arxivat a: General
Tretze dels fundadors de la Rochdale Society of Equitable Pioneers, considerada la primera cooperativa moderna. Co-operative Heritage Trust National Co-operative Archive, 1865.

Arxius adjunts