Buscador per paraules clau
05 novembre 2019

El Vallès Occidental es promociona a Londres en una de les fires més importants del sector turístic

El Vallès Occidental té representació un any més a la fira turística World Travel Market, que se celebra del 4 al 6 de novembre al centre de convencions Excel de Londres, el recinte firal més important de la capital britànica. El Consell Comarcal del Vallès Occidental participa a la Fira de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i promociona l’oferta turística entre els tour operadors mundials.

El World Travel Market és una de les fires més importants del sector de la indústria turística. Aquest certamen se celebra anualment a Londres durant el mes de novembre, i aplega professionals del sector turístic: responsables de turisme, hotelers, operadors de viatges i, en general, agents del sector turístic internacional i principalment dels països europeus. Segons dades de l’Agència Catalana de Turisme, el Regne Unit és el segon mercat emissor de Catalunya en nombre de turistes i el tercer en despesa, amb 1,6 milions de visitants entre els mesos de gener i setembre de 2019, que han generat uns ingressos de 1.660 milions d’euros.

L’esdeveniment reuneix cada any 5.000 estands de 182 països i regions i més de 51.000 participants d’arreu del món, aproximadament. A més, genera gairebé 3.000 milions d’euros en contractes vinculats a la indústria dels viatges.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail