Portada > Actualitat > Notícies > 12 joves comencen a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal en el marc d’un programa de formació i treball

12 joves comencen a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal en el marc d’un programa de formació i treball

31/10/2019

Un total de 12 joves han començat a treballar aquesta setmana al Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Programa de la Garantia Juvenil, amb el qual el Consell col•labora per quart any consecutiu. Aquest programa correspon a un contracte de règim temporal en pràctiques, d’una durada de 6 mesos, per a joves en formació d’entre 19 i 29 anys. L’objectiu del programa és introduir-los en l’àmbit laboral i públic permetent-los adquirir experiència en les disciplines que han estudiat.

Enguany, els 12 joves ocupen 11 àrees de treball, dos més que l’any passat: 10 places de personal tècnic (en comunicació, observatori comarcal, gestió documental, recursos humans, enginyeria, habitatge, territori, projectes d’igualtat, innovació social i fiscalitat) i 2 administratius/ves de suport en gestió administrativa.

La gerent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Núria Carrés, va ser l’encarregada de rebre, el dijous, els joves que formen part del programa; i els va animar a aprofitar la seva estada al Consell per aprendre el funcionament d’una entitat pública i de la gestió administrativa.

Fins a data d’avui, el Consell Comarcal ha contractat 45 joves en pràctiques en el marc del Programa de la Garantia Juvenil en 4 anys. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Arxivat a: General
Els 12 joves es s'han incorporat al Consell Comarcal aquesta setmana

Arxius adjunts