Portada > Actualitat > Notícies > El Vallès Occidental es promociona a les Fires de Sant Narcís de Girona aquest cap de setmana per atraure turisme de proximitat

El Vallès Occidental es promociona a les Fires de Sant Narcís de Girona aquest cap de setmana per atraure turisme de proximitat

30/10/2019

Aquest cap de setmana llarg es celebra la 58ena edició de la Fira de Mostres de Girona, la fira multisectorial més gran de la província de Girona on es donen cita tot tipus de serveis de turisme, alimentació, indústria i tecnologia, motor i emprenedoria. En aquest marc, el Vallès Occidental hi serà present promocionant l’oferta de turisme de proximitat a l’estand de la Diputació de Barcelona.

El turisme de proximitat és una de les prioritats en les accions de promoció turística a nivell tant de comarca com de la província de Barcelona. Ser present a Fires de Girona permet apropar el Vallès Occidental a un sector de turista potencial molt elevat de les comarques gironines.

La fira compta amb una mitjana de 78.000 visitants, amb prop de 400 expositors. S’emmarca en el programa d’actes de les Fires de Sant Narcís de Girona. El 43% dels visitants són de la demarcació de Girona, el 28% de Girona ciutat i el 24% d’altres punts de Catalunya. Per tot plegat, la Fira de Mostres resulta un bon aparador per l’oferta turística del Vallès Occidental.

 

Arxivat a: General
La Fira de Mostres de Girona s'emmarca en les Fires de Sant Narcís