Buscador per paraules clau
25 octubre 2019

L’Observatori del Vallès Occidental participa a la II Trobada d’observatoris socioeconòmics i urbans locals

Aquesta setmana s’ha celebrat la II Trobada d’observatoris socioeconòmics i urbans locals, organitzada per la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL) i el Grup d’observatoris de REDEL (Red de Entidades para el Desarrollo Local). L’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha participat a la sessió per tal de fomentar l’intercanvi d’experiències amb altres observatoris i avançar en el tractament de dades locals.

A banda dels observatoris de la XODEL, en aquesta sessió també hi van participar representants d’observatoris de Navarra, València, Saragossa i Madrid (Mòstoles).  

Durant la jornada celebrada dimecres es va presentar el treball de la Diputació de Barcelona en la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre les entitats locals. També es va presentar la proposta d’indicadors que “tradueixen” els indicadors de Nacions Unides a l’escala local, un projecte realitzat per la Diputació de Barcelona i pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona en el qual l’Observatori del Vallès Occidental ha participar com a membre del grup de treball.

La Diputació de Barcelona va crear, ara fa 25 anys, la xarxa XODEL per tal de disposar d’un espai per a la reflexió, la gestió del coneixement i la col·laboració entre entitats que es dediquen al desenvolupament local. A més, la Diputació forma part de la  Xarxa REDEL des de 2009.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail