Buscador per paraules clau
25 octubre 2019

El Vallès Occidental participa avui al 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya amb 24 delegats i delegades

Un total de 24 persones grans de la comarca són avui els representants del Vallès Occidental en el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya. Es tracta de persones grans dels diferents municipis del Vallès Occidental que han estat designats per cada ajuntament. Aquests delegats i delegades comarcals assisteixen i participen avui a les diferent sessions del Congrés, acompanyats de la vicepresidenta 2a i consellera de Drets Socials del Consell, Miriam Casaramona.

Des del Consell Comarcal s’ha fet la gestió de tots els actes pre-congressuals d’aquesta vuitena edició on s’han treballat les dues ponències. D’una banda la ponència “El present de les persones grans: drets i deures” i de l’altra la ponència “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”.  Els delegats  i delegades han treballat al llarg del matí en els diferents grups.

El 8è Congrés Nacional de la Gent Gran continuarà al llarg de tot el dia i es tancarà amb la lectura d’un manifest que reculli les principals conclusions de la jornada. Prèviament al congrés, els dos documents s’han debatut arreu del territori al llarg de 48 trobades on han participat més de 350 entitats de gent gran i 1.117 persones.   

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail