Buscador per paraules clau
17 setembre 2019

El Consell Comarcal comptarà amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics el 2020

El Consell Comarcal es suma aquesta setmana a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que es celebra del 16 al 22 de setembre. Coincidint amb aquesta commemoració, el Consell ha anunciat que treballa per fer possible que durant el 2020 el recinte de la institució compti amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics per tal de facilitar que tant el personal com les visites puguin accedir al Consell d’una forma més sostenible.

Aquesta acció es suma a les diferents actuacions que ja es porten a terme per la millora de la mobilitat sostenible. El Consell Comarcal està adherit a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat que promou actuacions de forma permanent i també activitats per aquesta Setmana de la mobilitat sostenible.

El Consell compta ja amb dos vehicles de tecnologia híbrida per a ús del personal en els seus desplaçaments de treball per la comarca. Aquests vehicles van substituir el 2018 la flota antiga.

El vicepresident 3r del Consell Comarcal i conseller de Territori i Transició ecològica, Carles Rodríguez explica que “ahir el Consell d’alcaldies del Vallès Occidental va decretar l’emergència climàtica a la comarca. La declaració de l’emergència climàtica és una passa important per a començar a concretar mesures en el marc de la taula. I en aquest marc es va posar de manifest que caldrà incidir sobre la mobilitat al territori per tal de poder millorar la qualitat de l’aire. Des el Consell volem fer accions que ajudin a aquesta millora i seguirem treballant, en el marc del Pla Supramunicial d’Acció per la millora de la qualitat de l’aire per coordinar els ajuntaments en aquesta mateixa línia”.

Els darrers anys el Consell ha impulsat mesures per la reducció de les emissions de Co2 i participant a les diferents Cimeres organitzades pel Govern de la Generalitat. També s’està participant en la redacció del Pla Específic de Mobilitat del Vallès.

 

 

 

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail