Buscador per paraules clau
16 setembre 2019

El Consell Comarcal és guardonat com a institució implicada en la Responsabilitat Social Corporativa en el marc dels Corporate Games 2019

El Consell Comarcal ha participat aquest cap de setmana als Corporate Games 2019, que s'han celebrat a Terrassa i que han aplegat més de 1.900 jugadores i jugadors de diferents empreses i entitats. L'equip del Consell Comarcal ha participat en diferents disciplines i ha aconseguit la medalla d'or en la categoria de pàdel +30 femení. En l'àmbit institucional, El Consell ha estat guardonat com a institució implicada en la Responsabilitat Social Corporativa.

Els Corporate Games s’han celebrat des de divendres fins diumenge a Terrassa. El Consell Comarcal hi ha participat amb un equip de 8 persones que ha competit en pàdel, running 10km, natació i ciclisme. L’equip de pàdel +30 femení s’ha proclamat campió en la seva categoria.

El Consell també ha participat en la desfilada corporativa, amb una representació dels treballadors i treballadores de la institució.

La participació als Corporate Games forma part de l’aposta del Consell per les accions de Responsabilitat Social Corporativa. De fet, el divendres, la institució va ser guardonada per aquest esforç. El president, Ignasi Giménez, i la consellera de Serveis Centrals, Eva Candela, van recollir el reconeixement en un acte a la Cambra de Comerç de Terrassa.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail