Buscador per paraules clau
12 setembre 2019

El Servei de Transport Escolar s’ha iniciat avui per a 1.473 alumnes de la comarca

Aquest matí s'ha iniciat el Servei de Transport Escolar que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental per a alumnes de la comarca. En iniciar el curs es dona servei a 1.473 alumnes. Es dona servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis.

A data d’avui està activa la 3a convocatòria de sol·licituds i també resten pendents algunes confirmacions de places d’educació especial pendents de comunicació des dels Serveis Territorials d’Educació.

Enguany es faran 96 rutes, de les quals 27 són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Es dona servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

En relació a aquest servei també destaca la prova pilot que s’ha fet aquest any en relació a la sol·licitud electrònica. S’ha realitzat per al Servei de transport escolar col·lectiu no obligatori del Vallès Occidental, curs 2019-2020, adreçat únicament a l’alumnat de l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès. La prova pilot és un pas més en el desplegament de l’Administració Electrònica per part del Consell Comarcal.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail