Buscador per paraules clau
12 setembre 2019

El Consell Comarcal del Vallès Occidental dona suport i participa als Corporate Games 2019 que es celebren aquest cap de setmana a Terrassa

Aquest cap de setmana Terrassa serà l'escenari dels Corporate Games, uns jocs esportius on participen empreses i institucions en 13 disciplines esportives. Enguany, al voltant de 1.900 treballadores i treballadores de més d’un centenar d’empreses i institucions hi prenen part. Entre elles, el Consell Comarcal del Vallès Occidental. D’aquesta manera el Consell vol fomentar la pràctica esportiva entre el personal i donar valor a les accions de construcció d’equip a la feina (team Building).

El Consell Comarcal hi serà present amb la participació d’un equip de 8 persones que ens representaran en diferents disciplines. Així mateix, es comptarà amb un estand a la zona d’exposició on es donarà informació sobre els serveis i projectes de la institució.

L’equip del Consell Comarcal, format per 8 persones competirà en les disciplines següents: pàdel +30 femení, pàdel +40 femení, pàdel mixte, running de 10 km, natació i Ciclisme. Així mateix, el Consell comptarà amb una delegació de treballadors i treballadores que participaran a la desfilada inaugural que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a les 19:30 hores.

Els jocs, organitzats per la societat catalana CCG-SL, compten amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), la patronal CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa i les centres sindicals Comissions Obreres i Unió General de Treballadors.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail