Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal participa dimarts a la Jornada de l'FP a Terrassa donant a conèixer eines i recursos per al foment de les vocacions industrials

El Consell Comarcal participa dimarts a la Jornada de l'FP a Terrassa donant a conèixer eines i recursos per al foment de les vocacions industrials

05/09/2019

El proper Dimarts, 10 de setembre, es realitzarà la 17a JORNADA de l'FP a Terrassa, a l’Auditori Municipal (Ps. Ernest Lluch, 1). El Consell Comarcal hi participarà amb un stand on es donaran a conèixer eines i recursos pel foment de les vocacions industrials. Aquesta informació va dirigida a l’alumnat d’ESO, FP i persones en procés d’orientació professional, per tal que coneguin les vocacions amb més demanda de persones treballadores actualment.

Amb accions com aquestes es vol  apropar a aquests col·lectius els canvis que la tecnologia 4.0 està produint en els processos productius i en els perfils professionals vinculats a la indústria i alhora despertar la inquietud i interès per les ocupacions industrials.

El Consell de la Formació Professional de Terrassa organitza la Jornada anual dirigida a professorat d’FP, personal tècnic de l’administració,  responsables d'organitzacions  i empreses que treballen en la Formació Professional, i aquest any especialment  empreses en procés d’implementació de la tecnologia 4.0, o ja implementat del tot.

Arxivat a: General
La jornada es celebra el proper dimarts, 10 de setembre