Buscador per paraules clau
30 juliol 2019

Més de 120 joves vallesans realitzen pràctiques no laborals a diverses empreses de la comarca, totes del sector de la indústria, en el marc del projecte Singulars

Els joves participants al projecte Singulars: “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”, finalitzen aquesta setmana les pràctiques realitzades durant el mes de juliol, a empreses de la comarca de diferents sectors industrials. Hi han participat més de 120 joves vallesans. Les pràctiques estan incloses a les accions formatives que han realitzat els joves i que són una de les principals accions del programa. Alguns d’aquests joves tindran continuat amb contractacions laborals a les empreses on han realitzat les pràctiques. Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la mesura ocupació a la indústria del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

Les especialitats que s’han portat a terme són: Iniciació al manteniment i a la Robòtica industrial, Operacions auxiliars a la indústria alimentària. Qualitat i seguretat a la indústria alimentària, Operacions auxiliars a la indústria tèxtil, transformació industrial: economia circular i digital, Auxiliar d’operacions logístiques, Packaging, Auxiliar de logística i carretoner.

El Projecte Singulars té com a objectiu acostar els/les joves a la indústria  donar a conèixer alguns sectors d’especial rellevància a la comarca, introduint la indústria com una opció de futur en la seva trajectòria acadèmica i professional, i proporciona un acompanyament i suport a la inserció laboral i/o educativa.

El projecte incorpora la possibilitat de contractació subvencionada a les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts. Les empreses es podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica equivalent als salari mínim interprofessional per 6 mesos. La data límit de contractació és l’1/9/19. Compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail