Buscador per paraules clau
30 juliol 2019

21 persones finalitzen aquest juliol el seu pas pel Consell Comarcal en el programa Treball i Formació

Aquest matí s'han lliurat els diplomes de treball i formació a 21 persones que els darrers sis mesos han treballat contractades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i que han realitzat feines a diferents ajuntaments de la comarca. Aquest matí, la gerent del Consell, Núria Carrés, els ha agraït la seva feina i el seu compromís.

Aquesta setmana finalitzen el seu pas pel Consell un total de 21 persones en el marc del programa Treball i Formació. El programa té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones, la majoria aturats de llarga durada. Durant el projecte es combina el contracte de treball amb formació professionalitzadora. Unes altres 26 persones segueixen contractades en el marc d’aquest programa fins el gener de 2020.

De les 21 persones que avui han rebut l’acreditació, 21 han treballat a ajuntaments de la comarca i una ho ha fet al departament de Recursos Humans del Consell Comarcal.

Pel que fa als perfils, 13 han treballat com a peons manteniment i jardineria, 6 han fet tasques d’auxiliars administratius i dues persones han fet de tècnics de suport a l’administració. 

Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el gener de 2020.

El programa Treball i Formació contempla quatre línies de subvenció. La primera se centra en persones que es troben en situació d’atur de llarga durada i que no reben cap tipus de prestació econòmica. La segona s’adreça a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Garantida. La tercera es dirigeix a dones desocupades amb atur de molt llarga durada o que hagin estat víctimes de violència de gènere. Per últim, la quarta línia subvenciona la persona que realitzarà les tasques de coordinació del projecte.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail