Buscador per paraules clau
29 juliol 2019

El Consell Comarcal licita l’explotació del bar i el restaurant del recinte de Mercavallès

Fins el 25 de setembre està obert el termini per participar en el concurs per la Concessió administrativa per a l'explotació del Bar i del Restaurant del mercat comarcal Mercavallès. La licitació es fa en dos lots: un per al restaurant –ubicat a la primera planta del mercat- i un per al bar –ubicat a la planta baixa. Aquests espais donaran servei als paradistes i clients de l’equipament comarcal, a més de totes les persones de l’entorn que hi vulguin acudir.

El recinte és en un punt neuràlgic de la comarca, a la carretera N-150, km.14’5, entre Sabadell i Terrassa, al costat de la C-58, la Central dels Mossos d’Esquadra a Catalunya, el Consell Comarcal i molt proper a l’Hospital de Terrassa, entre d’altres equipaments.

El termini pel qual s’adjudica la concessió és com a màxim de tres anys. La vigència podrà prorrogar-se, per mutu acord de les parts, fins a la data màxima del 14 de maig de 2022, data de la finalització de les concessions del mercat. L’horari dels establiments serà de dilluns a divendres de 8 a 19 hores. L’adjudicatari serà el responsable de l’adequació del local per al correcte desenvolupament de l’activitat.

La licitació es fa per lots. Un dels lots fa referència a l’activitat de Bar, que consisteix en la venda de begudes, cafès, rebosteria variada i entrepans freds i calents. L’espai, de 48,90 m2  disposa de dues zones físiques diferenciades: un espai interior de 29’50 metres quadrats i una terrassa exterior de 19,40 m2.. L’altre lot fa referència a l’activitat de restaurant. Aquest compta amb una superfície total de 205,73 m2..  Compta amb un menjador gran i un altre espai que pot ser utilitzat com a reservat. També hi ha la zona de barra i de cuina.

Els plecs indiquen l’obligació del contractista d’utilitzar un percentatge mínim de productes de producció ecològica, ja que una millora en la qualitat dels productes i especialment, les repercussions ambientals en la producció dels aliments tenen una incidència directa en la millora de la salut pública. Per a la selecció de l’empresa adjudicatària també es tindrà en compte el consum d’articles procedents de Mercavallès, l’ús de productes i materials sostenibles i les tècniques de reciclatge de residus, la proposta de plants específics per a persones que necessitin dietes especials, les proposta de control de qualitat del servei i les millores d’atenció als i les clients.

Trobeu tota la informació sobre la licitació en aquest enllaç del Perfil del Contractant.

Licitació del servei de Bar i de Restaurant de Mercavallès

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail