Buscador per paraules clau
28 juny 2019

Durant aquest estiu es renovarà el paviment del mercat comarcal Mercavallès

Aquest mes de juliol començaran les obres de millora del mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès, consistents en la renovació del paviment de la nau i els seus accessos laterals. Es tracta d’unes obres de gran envergadura esperades i necessàries que ens permetran guanyar qualitat a la llotja, però també provocaran certes afectacions a l’equipament mentre es duguin a terme. És per això que el Consell Comarcal –ens gestor de Mercavallès- juntament amb l’Associació de Majoristes, han dissenyat un seguit d’actuacions per tal de minimitzar les afectacions i garantir el normal funcionament del mercat.

Les obres es portaran a terme entre el 20 de juliol i l’11 de setembre d’enguany, coincidint amb el període estival quan baixa l’activitat comercial. Els treballs es realitzaran fora de l’horari comercial: els dies laborables, de les 6 de la tarda a les 12 del migdia, i els caps de setmana i festius, de 8 del matí a 8 del vespre. Comportaran l’execució dels treballs en dues fases principals: la demolició de l’actual paviment, i l’execució del nou.

Per evitar al màxim les molèsties, tant als i les titulars de les concessions, com també als i les clients, s’han dissenyat un seguit de mesures per mantenir l’activitat habitual del mercat. Aquestes mesures inclouen indicacions per a la circulació excepcional de persones i mercaderies durant l’obra, protecció de les parades i elements de comunicació.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail