Portada > Actualitat > Notícies > El Vallès Occidental rep la visita d’experts per conèixer el Servei Comarcal de Biomassa Forestal

El Vallès Occidental rep la visita d’experts per conèixer el Servei Comarcal de Biomassa Forestal

20/06/2019

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut aquesta setmana una delegació d’experts que participen al projecte de cooperació europea Promobiomasse, un projecte que pretén impulsar el mercat energètic de la biomassa forestal i agrícola per a ús energètic en el territori SUDOE (sud-oest d'Europa).

De la mà d’un dels socis del projecte, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, una delegació d’experts ha conegut el projecte “Boscos del Vallès”  i ha visitat dues de les instal·lacions del Servei Comarcal de Biomassa Forestal: el Centre Logístic i la caldera de l’Hospital de Terrassa (CST).

Arxivat a: General
Visita al Centre Logístic de Biomassa
Visita a les instal·lacions de la caldera de biomassa del CST a Terrassa

Arxius adjunts