Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les inscripcions al servei de transport escolar amb una prova pilot telemàtica a l’Escola Bellaterra

S’inicien les inscripcions al servei de transport escolar amb una prova pilot telemàtica a l’Escola Bellaterra

10/06/2019

Avui, 10 de juny comença la primera convocatòria per a la inscripció al servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Com a novetat, s’inicia una prova pilot per fer les inscripcions de forma telemàtica i fer un pas més cap a l’administració electrònica. Aquesta prova afecta les famílies de l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès que vulguin sol·licitar la inscripció al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2019-2020: ho hauran de fer telemàticament.

Aquesta prova pilot servirà per detectar les necessitats i les mancances del sistema i poder implementar-la posteriorment a tota la comarca. De moment, la resta de famílies usuàries seguiran fent la inscripció en paper, tal com s’ha vingut fent fins ara. Però quan es posi en marxa el sistema telemàtic de forma global, aquest suposarà un gran estalvi de temps i de paper tant a les famílies com a l’administració.

Per accedir a la inscripció telemàtica, les famílies de l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès han de clicar al banner que trobaran a la portada de la pàgina web del Consell Comarcal www.ccvoc.cat.

La primera convocatòria del servei de transport escolar és del 10 al 14 de juny i és per a renovació o modificació de dades d’actuals usuaris. La segona convocatòria, per a noves sol·licituds i per a renovació o modificació de dades d’actuals usuaris/es de 6è de primària i 4t de secundària que hagin de repetir curs al mateix centre docent serà del 20 de juny al 3 de juliol de 2019. I la tercera convocatòria, del 2 al 6 de setembre de 2019.

 

 

Arxivat a: General
Carnet de transport escolar 2019 - 2020