Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal i l’Associació de Majoristes treballen en una proposta de viabilitat i per dignificar el mercat comarcal Mercavallès pels propers 25 anys

El Consell Comarcal i l’Associació de Majoristes treballen en una proposta de viabilitat i per dignificar el mercat comarcal Mercavallès pels propers 25 anys

31/05/2019

Aquest matí s’ha reunit la Comissió d’Assessorament de Mercavallès, formada pel Consell Comarcal, els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i l’Associació de Majoristes del mercat comarcal. En aquest marc s’ha presentat una proposta de viabilitat i per dignificar Mercavallès pels propers 25 anys. Aquesta proposta sorgeix de la voluntat conjunta que la comarca compti amb un mercat majorista adaptat als nous temps.

Els darrers mesos s’ha treballat per fer una proposta de Pla Director, amb un anàlisi de costos, del que significaria la dignificació del mercat en un escenari que contempli els propers 25 anys. Aquesta proposta es basa en l’estudi realitzat per l’Institut Cerdà a principis de mandat, on es destacava que Mercavallès és un mercat viable i de futur.

La trobada d’avui ha estat presidida per la consellera delegada de Mercavallès, Núria Colomé, qui ha posat de relleu la tasca feta de la mà dels majoristes durant aquest període. La Comissió d’Assessorament ha fet un balanç positiu de la feina feta durant aquest mandat i l’Associació de Majoristes ha mostrat el seu agraïment per la feina feta des del Consell Comarcal com a gestor de l’equipament.

Arxivat a: General
La gerent del Consell ha presentat noves propostes per Mercavallès

Arxius adjunts