Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal, en el marc del Pacte per la Reindustrialtizació, organitza una jornada de treball per a les associacions i entitats de gestió dels polígons industrials de la comarca

El Consell Comarcal, en el marc del Pacte per la Reindustrialtizació, organitza una jornada de treball per a les associacions i entitats de gestió dels polígons industrials de la comarca

30/05/2019

El proper 19 de juny es celebra la jornada "Les associacions i entitats de gestió dels polígons del Vallès Occidental", organitzada pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. La jornada tindrà lloc al Centre d'empreses industrials de Can Roqueta, a Sabadell.

Des del Pacte per la Reindustrialització es treballa proactivament per la dinamització i preservació dels espais industrials. En aquest marc es considera que un agent imprescindible per desenvolupar aquestes accions són les associacions d’empreses i entitats de gestió. Per aquest motiu s'ha dissenyat una jornada de treball dirigida especialment a representants de les associacions i entitats de gestió dels polígons. La jornada està oberta també en el conjunt del teixit empresarial interessat i als professionals de les entitats públiques i privades que treballen en aquest àmbit.

Els objectius de la jornada de treball son: reconèixer i visibilitzar les associacions, facilitar el coneixement mutu entre elles, compartir bones pràctiques, presentar les diferents accions en marxa amb afectació als polígons de la comarca, compartir reptes i necessitats més urgents i recollir propostes d’actuacions i solucions.

Durant la sessió es presentarà a les entitats i associacions les tasques que es realtizen des del Pacte per la Reindustralització. També es presentarà el Pla d’impuls i modernització dels sectors industrials i logístics de Catalunya per part de la  Directora econòmica-financera i d’organització de CIMALSA. A més, les mateixes Associacions i entitats de gestió dels polígons explicaran la seva feina.

Cal inscriure's a la Jornada en aquest enllaç.

 

Arxivat a: General
Apunta't la data!