Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal ofereix aquest any tres tallers de turisme adreçats al sector turístic i formacions per a empreses agroalimentàries

El Consell Comarcal ofereix aquest any tres tallers de turisme adreçats al sector turístic i formacions per a empreses agroalimentàries

22/05/2019

Gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix aquest 2019 tres tallers de turisme adreçats als professionals del sector per tal d’ajudar a millorar la gestió de negocis i de destinacions. Els cursos estan encapçalats per professionals i formadors amb experiència que poden aportar valor i coneixement en les diferents temàtiques que s’ofereixen: la gamificació com a estratègia d’innovació, l’eficiència energètica i el turisme de natura. Paral·lelament es portaran a terme diferents formacions per a empreses agroalimentàries.

Aquest dijous 23 de maig s'ha portat a terme el “Curs de manipuladors per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració”. Aquest curs ha tingut una gran acceptació i ja s’han exhaurit les places disponibles. Per  aquest motiu s’ha programat una altra sessió formativa com aquesta el10 de setembre al mateix Consell Comarcal.

El dia 30 de maig es farà el primer Taller de Turisme, “La gamificació com a estratègia d’innovació en turisme”, de 9:30 a 13:30 hores. La gamificació consisteix a dissenyar experiències memorables aplicant mecàniques i elements de joc en entorns o contextos que no són lúdics per aconseguir la participació del nostre públic. En aquest curs es debat com la gamificació pot ajudar al cicle de vida d’un turista.

El segon Taller de Turisme es farà el 13 de juny, de 9:00 a 13:00 hores i tractarà sobre “Eficiència energètica: com reduir el cost de la factura energètica”. En aquest cas es treballa per ajudar els negocis i entitats a prendre decisions per millorar l’eficiència energètica dels equipaments o instal·lacions tant a escala estructural com dels principals elements consumidors. També es posen sobre la taula les energies renovables.

Finalment, el 30 d’octubre es farà el tercer Taller de Turisme de 9:00 a 13:00 hores. Abordarà “Com serà el turisme de natura del futur? Taller de creació de producte”. En aquest cas es tracta d’un taller de creació de producte, que vol ajudar a les empreses a millorar el seu negoci i guiar-les en el procés de creació d’un producte o experiència que no estigui lligat a l’estacionalitat.

Les inscripcions als Tallers de Turisme són gratuïtes i es poden fer per correu electrònic al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
El primer Taller de Turisme es fa el proper 30 de maig

Arxius adjunts