Buscador per paraules clau
21 maig 2019

El Consell Comarcal busca empreses que vulguin acollir joves en pràctiques professionals amb possibilitat d’una posterior contractació subvencionada

En el marc dels projectes singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental, el Consell Comarcal està cercant empreses que vulguin acollir persones joves del Vallès Occidental en pràctiques professionals. Es tracta de 150 joves que han estat formats i formades en diferents sectors de la indústria: alimentària, tèxtil, logística, packaging, robòtica, economia circular i transformació industrial.

Les empreses tenen la possibilitat d’accedir, posteriorment, a una contractació subvencionada d’un import de 4.415 euros (contractació mínima de 12 mesos). Els joves hauran de realitzar 80 hores de pràctiques no laborals a l’empresa, que pot aportar-los la seva experiència i valors al mateix temps que es contribueix al desenvolupament de competències professionals del jovent.

Les empreses que estiguin interessades en acollir joves en pràctiques professionals es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 93 727 35 34 (extensió 315 i 466) o bé escriure un correu electrònic a les adreces casalsim@ccvoc.cat o oltrahl@ccvoc.cat.

El Projecte Singulars

El Projecte Singulars és un programa d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.  Té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació. Els i les participants reben 200 hores teòriques de formació i 80 hores pràctiques en les diferents especialitats abans citades. Es reforça també l’ocupabilitat del jovent amb diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

El projecte, realitzat en el marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail