Buscador per paraules clau
21 maig 2019

El Consell Comarcal presenta les vocacions industrials prioritàries del Vallès Occidental a la I Fira d’Ocupació de Terrassa

El 20 de maig ha tingut lloc la I Fira d’Ocupació de Terrassa, organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, a les instal·lacions del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Aquesta fira anava adreçada al jovent, menor de 30 anys, inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, interessat en incorporar-se al mercat laboral.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha col·laborat amb la realització de dos tallers per al foment de les vocacions industrials. S’ha oferit l’oportunitat, mitjançant metodologies de gamificació, de conèixer quines són les vocacions industrials més demandades pel mercat de treball a la comarca. Una vintenna de joves s’han transformant durant una hora en avatars professionals de:  manteniment i fabricació industrial, robòtica, injecció de plàstics, tèxtil, alimentació… han constituït una empresa amb alt capital competencial, han competit per oferir el millor servei tecnològic i han experimentat una futura realitat, com a protagonistes de la societat que avança cap a la industria 4.0.

Des del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental s’està realitzant una campanya de difusió i sensibilització de les vocacions industrials per despertar les vocacions i l’interès entre els joves i les persones desocupades amb el desenvolupament de diferents actuacions.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail