Buscador per paraules clau
09 maig 2019

El president del Consell Comarcal agraeix la tasca dels consellers i conselleres en l’últim ple del mandat

Aquesta tarda s’ha celebrat el darrer ple del mandat corporatiu 2015-2019 del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En el transcurs del plenari, el president Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, ha agraït als consellers i conselleres comarcals “la vostra feina, la vostra dedicació, la vostra estima per aquesta organització. Vull agrair-vos el diàleg, les complicitats, els somriures i les encaixades de mà. També vull agrair-vos la discrepància, el fet que hagueu dubtat, de mi, de la política, de les decisions que haguem pogut prendre”.

Des del juliol de 2015 s’han realitzat 23 sessions de Ple, en les quals s’han aprovat un total de 156 acords. També s’han realitzat 59 sessions de la  Comissió Permanent –l’òrgan de govern del Consell- en les quals s’han aprovat 381 acords. Els consellers i conselleres comarcals també han participat a 25 juntes de portaveus i 50 comissions informatives.

En els agraïments, el president ha destacat “a totes les persones que heu format part, al llarg del mandat del plenari, de govern i també de totes les comissions”. Però també ha volgut fer “un agraïment també per l’oposició, per la seva tasca i seguiment i per la seva participació, als cossos nacionals, secretaria i intervenció, a la gerent i a tot el personal de la casa, sense el qual aquesta organització no funcionaria”. Així mateix ha volgut agrair la tasca de Ricard Torralba (alcalde de Sant Llorenç Savall) al capdavant del Consorci per a la Gestió de Residus, i a Joan Ballbé (alcalde d’Ullastrell) la seva dedicació al govern comarcal fins desembre de 2017.

Des dels diferents grups comarcals han agraït la tasca dels treballadors i treballadores de la institució així com el tracte rebut, destacant en cada cas les polítiques que han valorat més positivament. El nou plenari es constituirà un cop constituïts els ajuntaments de la comarca resultants de les eleccions municipals del proper 27 de maig. Ha estat un plenari d’agraïments i alguns comiats, atès que alguns dels regidors i regidores actuals no opten a la reelecció.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail