Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal promociona els atractius turístics de la comarca a la Fira Modernista de Terrassa

El Consell Comarcal promociona els atractius turístics de la comarca a la Fira Modernista de Terrassa

09/05/2019

De l’10 al 12 de maig té lloc la Fira Modernista de Terrassa. Un any més, el Consell Comarcal del Vallès Occidental hi serà present amb un estand al Raval de Montserrat, on es podrà trobar informació de diferents propostes turístiques a la comarca, productes de proximitat i indrets per descobrir.

La Fira Modernista transporta les persones visitants a un sorprenent viatge al passat, que reprodueix l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot el caliu de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestit d’època, ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.

L’Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista de Terrassa l’any 2003 amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera, que es va institucionalitzar a Terrassa l’any 1228 per un privilegi del rei Jaume I. Des de l’any 2007, la Fira Modernista de Terrassa està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d’interès turístic.

Arxivat a: General
La Fira Modernista es celebra aquest cap de setmana