Buscador per paraules clau
03 maig 2019

El Vallès Occidental dona a conèixer la seva oferta turística al Mercat d’Escapades de Catalunya

Des d’avui divendres i fins diumenge, 5 de maig, el Vallès Occidental es promociona a la cinquena edició del Mercat d’Escapades de Catalunya, que es celebra al Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf) a Barcelona. El Consell Comarcal hi participa amb un estand propi on es fa difusió de les activitats i experiències que es poden fer al Vallès Occidental.

 

Per cinquè any consecutiu, el Mercat d’Escapades  reuneix al Centre de Barcelona el sector turístic català que tindrà l’oportunitat de vendre directament a l’usuari les seves experiències i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques, convertint-se en un veritable mercat d’experiències.

Les persones que s’hi apropin podran trobar un munt de propostes per gaudir de la natura, de l’aventura, de la muntanya i de l’entorn rural, però també vacances per desconnectar i gaudir de l’estil de vida mediterrani a la costa catalana, ja sigui en família, amb amics o en parella. Els amants de la cultura hi descobriran itineraris per conèixer el patrimoni i les festes de tot Catalunya. També hi ha programades , tallers i actuacions. A més, al bell mig del Mercat hi hi ha una Àrea Gastronòmica.

Podeu consultar el programa complet al document adjunt.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail