Buscador per paraules clau
16 abril 2019

Sessió informativa per a estades a l’estranger per a joves a Sentmenat el proper 26 d’abril

El Consell Comarcal està realitzant diferents xerrades sobre mobilitat internacional adreçades als i a les joves d’entre 13 i 30 anys per donar a conèixer les diverses oportunitats existents per a fer estades a l’estranger: intercanvis juvenils, en famílies, Erasmus+, camps de treball internacionals, cursos d’idiomes, voluntariat internacional... La propera sessió serà a Sentmenat el 26 d’abril a les 19h. El 3 de maig es farà a Ullastrell.

Aquestes sessions informatives estan orientades a oferir al jovent eines per viure experiències internacionals que els permetran desenvolupar-se personalment i professionalment. Les xerrades es duran a terme amb l’assessorament de La Víbria Intercultural i amb el suport de voluntaris/es del Cos Europeu de Solidaritat.

Per complementar-les es preveuen sessions d’assessorament personalitzat per a joves per aprofundir sobre els temes tractats a les xerrades en àmbits com treballar, estudiar, fer pràctiques a l’estranger, etc.

Per a portar a terme aquesta actuació, el Consell Comarcal del Vallès Occidental compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail