Portada > Actualitat > Notícies > La Creu Roja i el Consell Comarcal col·laboraran per donar suport a col·lectius vulnerables i a millorar el benestar i la qualitat de vida a la comarca

La Creu Roja i el Consell Comarcal col·laboraran per donar suport a col·lectius vulnerables i a millorar el benestar i la qualitat de vida a la comarca

12/04/2019

El Consell Comarcal del Vallès Occidental té per missió contribuir al progrés, desenvolupament, benestar i millora de la qualitat de vida de la comarca. Per aquest motiu, el Consell Comarcal i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per quatre anys per dur a terme accions conjuntes de desenvolupament de projectes i activitats de suport a les persones, de promoció i formació de voluntariat, etc.

Amb la firma d’aquest conveni, el Consell Comarcal es compromet a coordinar i supervisar els projectes o activitats, a cercar finançament extern i la seva administració i a actuar de mitjancer amb els municipis de la comarca i en la seva implicació en els projectes.

A partir d’ara s’aniran concretant les accions a desenvolupar en el marc d’aquest acord global, tenint en compte les necessitats del col·lectius i en la línia de les accions que es porten a terme des del Consell Comarcal, en àmbits com subsistència bàsica, violències masclistes, atenció social, entre d’altres.

Arxivat a: General
Seu del Consell Comarcal