Buscador per paraules clau
27 març 2019

El Consell Comarcal organitza noves xerrades per a joves vallesans sobre les oportunitats per a fer estades a l’estranger

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, promociona un seguit de xerrades sobre mobilitat internacional adreçades als i a les joves d’entre 13 i 30. La finalitat d’aquestes xerrades és donar a conèixer les diverses oportunitats existents per a fer estades a l’estranger: intercanvis juvenils, en famílies, Erasmus+, camps de treball internacionals, cursos d’idiomes, voluntariat internacional...

Aquestes sessions informatives estan orientades a oferir al jovent eines per viure experiències internacionals que els permetran desenvolupar-se personalment i professionalment. Les xerrades es duran a terme amb l’assessorament de La Víbria Intercultural i amb el suport de voluntaris/es del Cos Europeu de Solidaritat.

Fins ara s’han concertat xerrades als municipis de Sant Quirze del Vallès (el 27 de març a les 13:30h), Vacarisses (el 3 d’abril a les 10:25h), Sentmenat (el 26 d’abril a les 19h) i Ullastrell (el 3 de maig a les 19h).

Per complementar-les es preveuen sessions d’assessorament personalitzat per a joves per aprofundir sobre els temes tractats a les xerrades en àmbits com treballar, estudiar, fer pràctiques a l’estranger, etc.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail