Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal explica la seva experiència a una trobada d’educadors sobre els Drets dels Infants a Rubí

El Consell Comarcal explica la seva experiència a una trobada d’educadors sobre els Drets dels Infants a Rubí

15/03/2019

El Consell Comarcal participa avui a la jornada “La defensa dels Drets dels infants, element irrenunciable de la nostra missió” dins la Trobada d’Educadors d’Obres Socials Maristes, que es porta a terme al Centre Cívic La Cruïlla del Pinar (Rubí).

La jornada es divideix en dues parts: la primera es basa en una taula rodona sota el títol “Visibilitzem l’abús sexual infantil: una responsabilitat compartida”, moderada per la doctora Carme Tello, presidenta de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada-ACIM. Durant el col·loqui intervenen professionals de diferents serveis com la treballadora social i cap del Servei d’Infància del Consell Comarcal, Núria Gómez, la pediatra i coordinadora de la Unitat Funcional d’Abusos al Menor de l’Hospital Sant Joan de Déu, Marta Simó, o l’educadora social i coordinadora de l’àmbit de Política Social de l’Ajuntament de Rubí, Encarna Medel.

La segona part de la trobada d’educadors és una conversa sobre els Drets dels Infants, on participen el catedràtic de Dret Internacional Públic i membre del Comitè de Drets dels Infants de les Nacions Unides, Jorge Cardona, Álvaro Sepúlveda, responsable dels drets dels infants a la Fundació Marista per a la Solidaritat Internacional, Chaima Farzouz, estudiant de Criminologia i Dret, vinculada al Centre Obert Compartir El Pinar, i Siham Azzaouyat, estudiant d’Integració Social.

La Trobada d’Educadors d’Obres Socials Maristes 2019 es fa una vegada l’any i té per objectiu ser un fòrum de diàleg i formació per als educadors.

Arxivat a: General
Trobada d'Educadors d'Obra Social

Arxius adjunts