Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 3a edició del “Market Place en Economia Circular”. Apunta’t la data!

Arriba la 3a edició del “Market Place en Economia Circular”. Apunta’t la data!

11/03/2019

En el marc del Vallès Circular, el dia 7 de maig es celebra la tercera edició del “Market Place d’Economia Circular” a les instal•lacions del Nodus Barberà. Un espai on es podran oferir i trobar propostes per fer una gestió més eficient dels residus i dels recursos (materials, aigua i energia), propostes de packaging i transport sostenible, nous materials... per incorporar els principis circulars en el negoci.

El Market Place és un espai de trobada d’empreses i entitats per aprendre i fer negocis en economia circular. L’esdeveniment estarà dividit en dues parts:

  • Think Tank en economia circular” amb moderació d’experts i informacions de tendències i  solucions específiques en format elevator pitch sobre la gestió eficient dels recursos, ecoinnovació, nous models de negoci, nous materials, la transformació del packaging i la logística... per reduir costos, innovar i ser més competitius en el marc d’una economia circular.
  • “Market place en economia circular” amb diversos espais i recursos per fer netwoking i fer negocis. Els assistents podran visitar els expositors i agendar entrevistes amb aquests (gestió de residus/energia/aigua, nous materials, packaging i logística, tecnologies ...), participar a l’espai Residu com a Recurs portant o trobant materials reutilitzables o compartint reflexions, ofertes, demandes, interessos... a l’espai Àgora.

A qui va dirigit?

El Market Place està obert a empreses de tots els sectors d’activitat econòmica, a entitats i administracions públiques amb interessos en conèixer i aprofitar les oportunitats d’innovar i millorar que l’economia circular posa al seu abast, així com en generar relacions comercials i de networking amb altres empreses, organitzacions socioeconòmiques o consultories especialitzades.

Com es pot participar?

Els participants tenen dues alternatives d’inscripció: amb l’opció “Vull Oferir”, si volen presentar materials, productes, serveis o solucions circulars en format elevator pitch i/o ensenyar-los en l’espai d’exposició.  O amb l’opció  “Vull trobar”,  per participar en el conjunt de la jornada, escoltant les propostes presentades en l’Elevator Pitch, visitant l’Exposició o compartint idees i necessitats a l’Espai Àgora.

Arxivat a: General
Cartell Market Place 7 de maig (Inscripcions)
Apunta't la data! 7 de maig Market Place d'Economia Circular

Arxius adjunts