Buscador per paraules clau
04 març 2019

El Consell Comarcal presenta dos projectes de sensibilització cap a la indústria al Congrés Dones, Ciència i Tecnologia

Aquest dimecres i dijous 6 i 7 de març, el Consell Comarcal del Vallès Occidental participa al Congrés Dones, Ciència i Tecnologia a Terrassa amb la presentació de dos projectes. D’una banda, “Foment de les vocacions industrials”, que inclou el Catàleg de Vocacions industrials i els tallers de sensibilització “Gaudeix de la indústria que no embruta!”. D’una altra, el projecte “Talent femení i transformació industrial” que preveu treballar amb 15 dones el coneixement, preparació i accés laboral en l’àmbit industrials, així com sensibilitzar i reflexionar dels motius de l’escassa presència femenina a la indústria a través d’una exposició itinerant . Aquest últim en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu de la jornada és proporcionar informació i coneixement del sector industrial i les seves vocacions per despertar la inquietud i interès de l’ alumnat, les seves famílies, el professorat i els equips d’orientació formativa i professional des d’una perspectiva de gènere, accelerant la incorporació de la dona en aquest sector.

El Consell Comarcal també serà present en una taula rodona sobre dones i indústria i amb l’elaboració d’un pòster sobre la sensibilització i despertar de la indústria.

L’ens presentarà el Catàleg de Vocacions Industrials, on s’especifiquen 15 vocacions del sector industrial i s’hi descriuen les sortides professionals, les condicions laborals, els itineraris formatius, els casos d’èxit de dones al sector industrial i les competències clau, i “Gaudeix de la indústria que no embruta!” els tallers de sensibilització del jovent en professions industrials.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en les mesures del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail