Buscador per paraules clau
15 febrer 2019

El Consell Comarcal reparteix més de 6.500 lots d’higiene i neteja als rebostos municipals de la comarca

Els lots d’higiene i neteja representen una ajuda puntual, que s’ofereix de manera temporal, als rebostos municipals de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Vallès Occidental com a complement de la cistella que reparteixen a famílies amb necessitats socioeconòmiques. El 2018, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, ha repartit 4.085 lots d’higiene personal. Des del 2015 s’han distribuït 6.586 lots d’higiene i neteja, aproximadament.

Els lots de suport social estan pensats per a col·lectius de l’àrea bàsica en risc d’exclusió social, així com per a un perfil de població que, en l’actual context de crisi, es troba en situació d’atur, sense ingressos insuficients per mantenir una llar.

El 2018, en total s’han lliurat 4.085 lots (s’han repartit 2.085 de maig a juny i 2.000 al desembre) desglossats en:

La distribució de lots des del Consell Comarcal es realitza un cop a l’any i els municipis poden distribuir-los en diferents entregues a les famílies beneficiàries. Els lots estan formats per productes de neteja, productes d’higiene personal i productes d’higiene infantil. En concret hi ha netejador de la llar, rentavaixelles, detergents líquids, xampú, condicionador, pasta de dents d’adults i infantils, raspalls de dents, gels de dutxa, pastilles de sabó, llet corporal, paper higiènic, compreses i bolquers.

Els lots d’higiene i neteja s’han distribuït a 12 municipis de la comarca: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès/Les Fonts, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail