Buscador per paraules clau
08 febrer 2019

Arriba la 3a edició del “Market Place en Economia Circular”. Apunta’t la data!

En el marc del Vallès Circular, el dia 7 de maig es celebra la tercera edició del “Market Place d’Economia Circular” a les instal•lacions del Nodus Barberà. Un espai on es podran oferir i trobar propostes per fer una gestió més eficient dels residus i dels recursos (materials, aigua i energia), propostes de packaging i transport sostenible, nous materials... per incorporar els principis circulars en el negoci.

El Market Place és un espai de trobada d’empreses i entitats per aprendre i fer negocis en economia circular. L’esdeveniment estarà dividit en dues parts:

A qui va dirigit?

El Market Place està obert a empreses de tots els sectors d’activitat econòmica, a entitats i administracions públiques amb interessos en conèixer i aprofitar les oportunitats d’innovar i millorar que l’economia circular posa al seu abast, així com en generar relacions comercials i de networking amb altres empreses, organitzacions socioeconòmiques o consultories especialitzades.

Com es pot participar?

Els participants tenen dues alternatives d’inscripció: amb l’opció “Vull Oferir”, si volen presentar materials, productes, serveis o solucions circulars en format elevator pitch i/o ensenyar-los en l’espai d’exposició.  O amb l’opció  “Vull trobar”,  per participar en el conjunt de la jornada, escoltant les propostes presentades en l’Elevator Pitch, visitant l’Exposició o compartint idees i necessitats a l’Espai Àgora.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail