Buscador per paraules clau
08 febrer 2019

El Consell Comarcal organitza una sessió informativa per a joves que es vulguin formar en economia circular i indústria 4.0

El Consell Comarcal del Vallès Occidental acollirà el proper dia 14 a les 10 h una sessió informativa del projecte Singulars “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”. La sessió va adreçada a joves amb estudis universitaris o Cicles formatius de grau superior que estiguin interessats en participar a una de les especialitats formatives del projecte Singulars: Economia Circular i Indústria 4.0.

Durant la jornada s’informarà a les persones assistents sobre la formació professionalitzadora d’Economia Circular i Indústria 4.0 que s’ofereix dins el marc dels Projectes Singulars. Especialment, es donaran ensenyaments vinculats al medi ambient, enginyeria (industrial, informàtica, química…), física o matemàtiques, administració i direcció d’empreses i disseny.

Aquesta especialitat formativa del projecte pretén formar a joves que poden tenir possibilitats per ocupar llocs tècnics adaptats a les tendències de futur (prospectors, gestió de serveis a empreses…) o llocs en empreses d’interès a la industria. Cal destacar que les mesures d’indústria 4.0 i Economia circular són dues línies clau del Pacte Nacional per a la Indústria (Nivell Catalunya) i del pacte per la Reindustrialització (al Vallès Occidental).

El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació. Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, Economia Circular, Indústria 4.0.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail