Buscador per paraules clau
01 febrer 2019

El Consell Comarcal participa al projecte europeu Grow In Family Today per promoure les relacions positives a les llars

L’atenció a la infància és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. És per aquest motiu que des de l’any 2018 l’Equip d’Atenció a la Infància comarcal ha iniciat la seva col•laboració amb el projecte GIFT (Grow In Family Today) que té per objectiu promoure el desenvolupament de les relacions positives entre progenitors (o persones que tenen la guarda) i els infants i persones adolescents als nuclis familiars. Aquest projecte contempla la dimensió emocional, relacional i educativa en els diferents contextos de vida.

El projecte es desenvolupa a 4 països europeus: França, Itàlia, Romania i Espanya. De cada un dels països intervé com a mínim una universitat.  Les universitats implicades al projecte són: Université de Pau (França),  Universita di Verona i Universita de Padova (Itàlia), Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” (Romania), Universitat de Lleida i Universitat de Barcelona (Espanya). Amb l’objectiu de crear i transferir coneixement, les universitats implicades en el projecte tenen “socis” que provenen del món professional. És aquí on el Consell Comarcal del Vallès Occidental té rellevància, ja que forma part de l’equip espanyol juntament amb  la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida.

Per tal de concretar aquesta finalitat, el projecte té objectius operacionals que promouen: les bones pràctiques professionals vers el tractament i acompanyament dels nuclis familiars, la reflexió de la pràctica professional per tal de cercar elements de millora i l’accés dels professionals a recursos i tècniques per emprar amb les famílies. També es vol potenciar la relació de la producció intel·lectual realitzada a les universitats amb la pràctica professional per tal d’estimular la bidireccionalitat de la creació del coneixement i aportar coneixement per tal de d’influenciar a l’educació parental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail