Portada > Actualitat > Notícies > 47 persones aturades treballen al Consell Comarcal i a diferents municipis de la comarca dins el Programa Treball i Formació

47 persones aturades treballen al Consell Comarcal i a diferents municipis de la comarca dins el Programa Treball i Formació

31/01/2019

Els nous treballadors i treballadores s’han incorporat al Consell Comarcal del Vallès Occidental i a diversos ajuntaments de la comarca en diferents llocs de treball. El programa té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones, la majoria aturats de llarga durada. Durant el projecte es combina el contracte de treball amb formació professionalitzadora. Avui han començat a treballar 44 persones que es sumen amb les 3 que ja es van incorporar al mes de desembre.

Un total de 15 persones s’han incorporat al Consell Comarcal i al Consorci de Residus per donar suport a totes les de l’organisme, prestant serveis en diferents projectes d’àmbit comarcal prioritzat per aquest 2019, com són garantir la igualtat d’oportunitats, optimització dels serveis de promoció econòmica, millora dels espais públics i les infraestructures i impuls de les TIC i l’Administració Electrònica.

D’altra banda, 32 persones contractades dins el programa complementaran les feines en aquests projectes d’àmbit comarcal des dels ajuntaments. Els municipis que han acollit aquestes incorporacions són Castellbisbal, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Els contractes són temporals d’una durada d’entre 6 i 12 mesos.

Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el gener de 2020.

El programa Treball i Formació contempla quatre línies de subvenció. La primera se centra en persones que es troben en situació d’atur de llarga durada i que no reben cap tipus de prestació econòmica. La segona s’adreça a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Garantida. La tercera es dirigeix a dones desocupades amb atur de molt llarga durada o que hagin estat víctimes de violència de gènere. Per últim, la quarta línia subvenciona la persona que realitzarà les tasques de coordinació del projecte.

Arxivat a: General
Fotografia de família dels nous treballadors dins el programa TIF
Acte d'acollida dels TIF
La gerent ha assistit a l'acte d'acollida dels TIF

Arxius adjunts