Buscador per paraules clau
25 gener 2019

El Consell Comarcal posa en marxa el programa Projectes Singulars per impulsar l’ocupació dels joves vallesans a la indústria

El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega la primera edició dels Projectes Singulars, un programa d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. L’objectiu d'aquesta convocatòria és reforçar l’ocupabilitat d’aquestes persones joves mitjançant la realització d’una formació teòrica i pràctica, diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa. El projecte engega actualment la fase de selecció i es portarà a terme fins a finals del 2019.

El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.

Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil. Es portarà a terme a 18 municipis de la comarca: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç de Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, Montcada i Reixach,  Cerdanyola, Ripollet i Badia del Vallès.

Per inscriure’s, les persones aspirants hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandant d’ocupació o millora de feina i estar inscrites a Garantia Juvenil.

El projecte compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.

Per més informació, podeu contactar al correu electrònic salazarld@ccvoc.cat o als telèfons 937273534 o 671.663.308.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail