Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal posa en marxa el programa Projectes Singulars per impulsar l'ocupació dels joves vallesans a la indústria

El Consell Comarcal posa en marxa el programa Projectes Singulars per impulsar l'ocupació dels joves vallesans a la indústria

28/01/2019

El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega la primera edició dels Projectes Singulars, un programa d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. L’objectiu d'aquesta convocatòria és reforçar l’ocupabilitat d’aquestes persones joves mitjançant la realització d’una formació teòrica i pràctica, diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa. El projecte engega actualment la fase de selecció i es portarà a terme fins a finals del 2019.

El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.

Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil. Es portarà a terme a 18 municipis de la comarca: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç de Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, Montcada i Reixach,  Cerdanyola, Ripollet i Badia del Vallès.

Per inscriure’s, les persones aspirants hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandant d’ocupació o millora de feina i estar inscrites a Garantia Juvenil.

El projecte compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.

Per més informació, podeu contactar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o als telèfons 937273534 o 671.663.308.

Arxivat a: General
Sessions informatives dels Projectes Singulars
Sessions informatives dels Projectes Singulars
Cartell Projectes Singulars 2019

Arxius adjunts