Buscador per paraules clau
24 gener 2019

Castellbisbal imparteix un nou taller d’estalvi energètic a la llar

Aquest taller va dirigit a tota la ciutadania i ofereix eines pràctiques i recursos per millorar la gestió de la llar, l‘administració econòmica i l’autonomia familiar. El curs l'organitza l’Ajuntament de Castellbisbal i el Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En aquestes sessions es tracten temes com la interpretació de les factures de llum, aigua i gas i la nova facturació del consum elèctric; com es distribueixen les despeses energètiques a la llar i com prioritzar-les; consells i millores en els hàbits d’ús energia; actuacions per reduir la despesa energètica i conèixer què és una auditoria elèctrica i quins aparells de mesura utilitzen per fer-la.

El proper taller, “Podem reduir la despesa energètica a la nostra llar?”, tindrà lloc el dilluns 4 de febrer de 10h a 12h al Carrer Pau Casals, 16, de Castellbisbal. El passat mes de desembre es va realitzar un primer taller en el qual les persones interessades van portar les factures de subministraments per interpretar-les i valorar canvis amb les companyies per baixar els imports del rebuts. Les sessions venen a càrrec de la consultora energètica, Sílvia Invers. Per assistir-hi, cal fer una inscripció prèvia trucant a l’Ajuntament de Castellbisbal.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail