Buscador per paraules clau
23 gener 2019

El Consell Comarcal del Vallès Occidental promociona la comarca i els seus municipis a la Fira Internacional de Turisme a Madrid

Des d’avui dimecres i fins aquest diumenge, la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid s’obre al públic. Es tracta de l’esdeveniment de referència en l’àmbit estatal com a trobada dels professionals del turisme i és un gran aparador de l’oferta turística. El Consell Comarcal del Vallès Occidental hi és present amb la seva participació a la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona i a l’Agència Catalana de Turisme, ens de promoció turística de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dimecres, diversos representants del Consell Comarcal són presents al certamen que ha obert les portes als professionals del sector i que durant el cap de setmana s’obrirà al públic en general. El president del Consell, Ignasi Giménez, acompanyat de la consellera delegada de Turisme, Meritxell Lluís, han visitat avui FITUR on han coincidit amb el Secretari general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer, i el diputat de Turisme de la Diputació, Miquel Samper, i altres representants d’aquestes institucions. També hi ha estat present en tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado.

El Consell ha presentat a FITUR un nou material de difusió, on es mostren els principals atractius de la comarca en castellà. La publicació descriu el Vallès Occidental com una destinació amb molta varietat d’oferta turística i molt propera a Barcelona sota el lema: “El Vallès, tanto y tan cerca de Barcelona”. La nova publicació, disponible també en català i anglès, mostra els atractius turístics de la comarca alhora que obre les portes a un munt de possibilitats d’oci, gastronomia, natura i cultura per a poder gaudir del Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail