Buscador per paraules clau
18 gener 2019

El Consell Comarcal dóna suport a la contractació de persones en situació d’atur amb una nova edició del programa 30 Plus

El foment de l’ocupació és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. És per aquest motiu que el Consell Comarcal posa en marxa la tercera edició del programa d’ocupació 30 Plus, que té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i més, proporcionant-los recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Durant aquest any, 40 persones seran les beneficiàries d’aquesta experiència professional d’un mínim de 6 mesos que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat.

El programa 30 Plus ofereix a les persones participants orientació i acompanyament en el procés de contractació. També es complementa amb una formació vinculada al contracte de treball, a més d’oferir experiència professional mitjançant un contracte laboral amb duració mínima de 6 mesos.

A les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica equivalent als salari mínim interprofessional pels mesos de durada del contracte, amb un mínim de 6 mesos i fins a un màxim de 9 mesos. També comptaran amb una formació subvencionada a càrrec del programa i adaptada a les necessitats del lloc de treball, a més del seguiment de la formació i la contractació i assistència tècnica i assessorament durant tot el procés de col·laboració.

Per fer-ho possible, el programa 30 Plus, que es va iniciar el novembre de 2018 i finalitzarà l’abril de 2020, compta amb una subvenció de 170.230,30 euros.

L’any passat van participar-hi 20 persones de més de 30 anys, sent contractades en diferents sectors i ocupacions.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail