Buscador per paraules clau
11 gener 2019

El Consell Comarcal suma dues referents d’ocupació juvenil més a les quatre que ja existien a la comarca

El Consell Comarcal del Vallès Occidental incorpora dues referents d’ocupació juvenil més que donaran suport a l’orientació de persones joves de la comarca durant l’any 2019. El projecte de referents d’ocupació juvenil és una iniciativa del Departament de Treball , Afers Socials i Famílies, impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Secretaria de joventut, que té per objectiu principal treballar coordinadament amb els diferents dispositius de les diferents administracions públiques que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció a la persona jove i oferir-li els recursos més adients tenint en compte les seves necessitats.

Aquesta línia de treball va ser iniciada l’any 2015 amb la xarxa d’impulsors/es de Garantia Juvenil, amb la que es va fomentar i difondre el  coneixement dels recursos ocupacionals per part de les persones joves, facilitant-ne l’accés i participació. Enguany, es continuarà en aquesta direcció i es posarà especial èmfasi en l’orientació professional, tant cap a la reinserció o continuïtat educativa com per a la inserció en el mercat de treball. Les persones ateses podran ser derivades a diferents recursos específics per a la millora de l’ocupabilitat que promou el propi SOC i  que són gestionats per diverses entitats de la comarca, inclòs el Consell Comarcal.

La comarca comptarà amb sis figures referents d’ocupació juvenil: dues al municipi de Sabadell, dues al municipi de Terrassa i dues pel territori restant. La distribució territorial ha estat elaborada pel Departament en funció del nombre de centres educatius qualificats de màxima complexitat, que majoritàriament a la comarca estan concentrats a les capitals.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail